MagyarEnglish

Fortissimo Smart Foot

SAMSUNG CSC

A Fortissimo Smart Foot láb és cipő szagtalanító azoknak készült, akiket a lábuk erőteljes izzadása és szaga hátrányosan befolyásol mindennapi életükben, megnehezítve a magabiztos és sikeres fellépést az élet bármely területén, gyümölcsöző üzleti és társas kapcsolatok kialakítását, a személyes komfortérzet megteremtését.

A Fortissimo Smart Foot alumínium sókat nem tartalmazó készítmény, mely természetes hatóanyagai segítségével, az emberi test természetes életfolyamatainak befolyásolása nélkül szünteti meg a kellemetlen lábszagot. Nem tömíti el, csak enyhén összehúzza a bőrfelület pórusait, így a szervezet legfontosabb méregtelenítő folyamatát, az izzadást nem gátolja meg. A keletkezett méreganyagok a verejtékkel együtt kikerülnek a szervezetből, így csökkenthető a hosszútávú méreganyag felhalmozódás miatt kialakuló rendellenességek kockázata.

A Fortissimo Smart Foot csökkenti az izzadás mértékét, meggátolja a kellemetlen lábszag kialakulását, antiszeptikus hatású, frissítő, bőrtápláló. Már kialakult lábszag esetén is eredményesen használható. A pumpás szórófej kialakítás biztosítja a mindennapi higiénikus alkalmazást. Cipő belsőbe permetezve megszünteti azok kellemetlen szagát. Eredményesen alkalmazható dohányfüsttel, ételszaggal, vagy más nem kívánatos szaggal szennyezett ruhanemű szagtalanításában is.

Az izzadás mértékétől függően naponta többször is használható, esetenként 2-3 adag permet mennyiségben. Sérült, vagy irritált bőrfelületen ne alkalmazzák. Szembe ne kerüljön!

Összetétel: Propanol, Ethanol, Aqua, Tannine, triethyl-citrate, menthol

VÁSÁRLÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.