MagyarEnglish

Fortissimo Smart Deo Women/Men

smart_deoAlumínium mentes dezodor oliva levél kivonattal.

A Fortissimo Smart Deo azoknak készült, akiket a túlzott izzadás és az ezzel járó erős testszag hátrányosan befolyásol mindennapi életükben, megnehezítve a magabiztos és sikeres fellépést az élet bármely területén, gyümölcsöző üzleti és társas kapcsolatok kialakítását, a személyes komfortérzet megteremtését.

A Fortissimo Smart Deo alumínium sókat nem tartalmazó készítmény, mely természetes hatóanyagai segítségével, az emberi test természetes életfolyamatainak befolyásolása nélkül szünteti meg a kellemetlen testszagokat. Nem tömíti el, csak enyhén összehúzza a bőrfelület pórusait, így a szervezet legfontosabb méregtelenítő folyamatát, az izzadást nem gátolja meg. A keletkezett méreganyagok a verejtékkel együtt kikerülnek a szervezetből, így csökkenthető a hosszútávú méreganyag felhalmozódás miatt kialakuló rendellenességek kockázata.

A Fortissimo Smart Deo csökkenti az izzadás mértékét, meggátolja a kellemetlen testszagok kialakulását, antiszeptikus hatású, bőrtápláló. Már kialakult testszag esetén is eredményesen használható. A pumpás szórófej kialakítás biztosítja a mindennapi higiénikus alkalmazást. Diszkrét illatanyaga miatt parfümök mellé is használható.

Az izzadás mértékétől függően naponta többször is használható, esetenként 2-3 adag permet mennyiségben. Sérült, vagy irritált bőrfelületen ne alkalmazzák. Szembe ne kerüljön!

Összetétel: Propanol, Ethanol, Aqua, Tannine, Oleuropein (olajfa levél kivonat), triethyl-citrate, parfume

VÁSÁRLÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.