MagyarEnglish

Customer reviews

Andrea, 69 éves: 2 hét használat után a kézfejemen lévő barna foltok halványodni kezdtek.

Magdi, 51 éves: A bőröm olyan rugalmas, mint 15 évvel ezelőtt. Szeretem ezt az érzést!

Gabi, 49 éves: 2 hét használat után láthatóan simább lett az arcbőröm. És ezt a barátnőim is észrevették!

Katalin, 47 éves: Szeretem, hogy könnyen felszívódik a krém, nem fénylik tőle a bőröm.

Györgyi, 60 éves: Sokat olvastam már a yam gyökérről, kíváncsian várom a hatást. A bőröm már 2 hét használat után is előnyére változott. Másfél hónap használat után nyugodtabb vagyok és jobban is alszom!

Mária, 46 éves: Észrevehetően szebb lett a bőröm, ettől magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb vagyok!

Ilona, 52 éves: Eddigi tapasztalataim pozitívak, a krém könnyen felvihető, jól felszívódó,kevés elég belőle egyszerre. Az arcbőröm tónusán          javított, remélhetőleg folyamatos használatával ez még fokozódik. Felkaromon is elkezdtem használni,ott abszolút javított a bőrömön, feszesebb lett tőle. Mindenképp fogom tovább használni és javasoltam már más nő társamnak is. :)

Erzsébet, 62 éves: A kézfejemet kenem vele naponta, és amellett, hogy puhább és teltebb a bőröm, az ízületeim sem fájnak annyira!

Béla, 54 éves: Én is kipróbáltam. Tényleg jó! 😉

Erika, 44 éves: 2 hónap használat után a nehéz napokban is nyugodt vagyok, nincs hangulat ingadozásom, könnyebben viselem.

Edit, 45 évesBarátnőm ajánlására kb. 1,5 hónapja használom a krémet, mivel iszonyú erős görcsökkel járt a menstruációm (hányinger, hányás, hasmenés, tolófájások). Megvásárlás után egyből elkezdtem használni, és 5 nap múlva az esedékes menzeszem észrevétlenül jött meg, két nap 1-1 szem görcsoldót kellett bevennem a korábbi 3 napon át 3-4 szem helyett. Most jött meg másodszor a menstruációm a használat kezdete óta, és 1 szem Algopyrin elég volt a minimális fájdalom elmulasztására. Megszűntek a PMS tünetek is(falási rohamok, hangulatingadozás, depresszió). Csak a legmélyebb hálával tudok Önökre gondolni, hogy közel 30 év kínszedés után akár sportolni is tudok a “nehéz” napokon. Remélem, ez a készítmény most már mindörökké elérhető lesz :-), és soha többé nem kell szenvednem a menstruációm miatt.